Blog

Pap Ágnes személyes blogja-blogindító bejegyzés

Lassan 5 éve élek online üzleti életet: blogolok, tartalmakat írok, fehérnemű webshopot üzemeltetek. Még a Facebook profilomat is üzleti okokból hoztam létre. Azt tanultam ugyanis egy marketing képzésen, hogy meg kell mutatnom a közönségnek, hogy én is ember vagyok, mint más és ugyanolyan hétköznapi dolgokat csinálok, mint bármelyik vevőm, követőm. Az introvertált énem nem vágyik arra, hogy életem minden pillanatát megosszam nyilvánosan. Persze nagyon szívesen nézegetem másét! 😉

Bevallom ezt az oldalt is azért csináltam, mert azt tanultam egy seo-s tanfolyamon, hogy hasznos egy ilyen oldal a kereső szempontjából. Mondjuk ezeket az előnyöket még nem látom, de pipa, kész van.

Mostanában ötlött fel bennem a gondolat, hogy szívesen vezetnék egy személyes blogot az engem foglalkoztató gondolatokról, megfigyeléseimről a világról. Ez végre egy olyan dolog lesz, amit nem üzleti megfontolásból teszek, hanem pusztán saját örömömre. Ehhez pedig kapóra jött, hogy már van nekem ez a saját nevemen futó oldalam.

Ez a blog születésének rövid története! 🙂